Hvor er afdeling 9 victoria hospital kirkcaldy?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er afdeling 9 victoria hospital kirkcaldy?
Hvor er afdeling 9 victoria hospital kirkcaldy?

Video: Hvor er afdeling 9 victoria hospital kirkcaldy?

Video: Hvor er afdeling 9 victoria hospital kirkcaldy?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, September
Anonim

Victoria Hospital er et stort hospital beliggende nord for byens centrum i Kirkcaldy i Fife, Skotland. Som et af to hovedhospitaler i Fife betjener dette både byen og det omkringliggende Mid-Fife-område. Det administreres af NHS Fife.

Hvad er afdeling 9 på Victoria Hospital Kirkcaldy?

Afdeling 9 er nu kendt som Rapid Assessment and Discharge Unit med en kapacitet på 11 senge. Enhedens hovedfokus er at støtte vores svage ældre patienter, der kun kræver et kortvarigt ophold på hospitalet og yderligere støtte fra vores tjenester.

Hvad er afdeling 41 Victoria Hospital Kirkcaldy?

Afdeling 41 er en meget travl afdeling for akut slagtilfælde, der søger efter 21 patienter, med en forpligtelse til at arbejde med tværfagligt team. Vi har specialiseret os i at behandle patienter, der har haft et slagtilfælde. Der er opstået en mulighed for personalesygeplejersker til at slutte sig til vores team, der leverer pleje til apopleksipatienter.

Hvad er afdeling 52 på Victoria Hospital Kirkcaldy?

Afdeling 52 er en 10-sengs enkeltværelsesafdeling alle med undertryk for akutte medicinske/infektionssygdomme. Det findes på Victoria Hospital, fase 3, niveau 5.

Hvad er afdeling 52 på Countess Chester Hospital?

Vores team tager sig af patienter med forskellige tilstande, men afdeling 52 specialiserer sig i traume og ortopædisk behandling. Vi tager os af både mænd og kvinder på afdelingen i 4- eller 6-sengs enkeltsex-båse.

Anbefalede: