Logo da.boatexistence.com

Er kombinatorik svært reddit?

Indholdsfortegnelse:

Er kombinatorik svært reddit?
Er kombinatorik svært reddit?

Video: Er kombinatorik svært reddit?

Video: Er kombinatorik svært reddit?
Video: Mildly Infuriating w/ Editor Brad2 (aka Sive1) #34 [REDDIT REVIEW] 2024, Juli
Anonim

Kombinatorik er et felt i matematik, derfor er det et vanskeligt og respekteret felt Et felt udvikler sig faktisk meget hurtigt, indtil det bliver svært for mennesker, så et felt i matematik er næsten helt sikkert svært. Mange skoler underviser ikke en specialiseret klasse inden for mange forskellige specialistområder.

Er kombinatorik den sværeste matematik?

Kombinatorik er måske enklest defineret som videnskaben om at tælle. … Kombinatorik er uden tvivl det sværeste fag i matematik, hvilket nogle tilskriver det faktum, at det beskæftiger sig med diskrete fænomener i modsætning til kontinuerlige fænomener, hvor sidstnævnte norm alt er mere regelmæssige og velopdragne.

Hvorfor er kombinatorik så svært?

Kort sagt, kombinatorik er svært fordi der ikke er nogen nem, færdiglavet algoritme til at tælle ting hurtigt Du skal identificere mønstre/regelmæssigheder, der tilbydes af det aktuelle problem, og udnytte dem på en smart måde til at opdele det store tælleproblem i mindre tælleproblemer.

Er enumerativ kombinatorik svært?

Stanleys EC (Enumerative Combinatorics) formodes at være en udfordrende læsning for kandidatstuderende. I sit (temmelig vellykkede) forsøg på at være encyklopædisk har den meget lidt plads til detaljer og overlader meget til læseren.

Er kombinatorik nyttig til statistik?

Kombinatorik og statistik

Da kombinatorik giver os svar på spørgsmål om antallet af mulige udfald, vi har, når vi vælger delmængder fra større sæt, er kombinatorik også vigtigt, når vi designer forskningsprojekter eller undersøgelser i samfundsvidenskab Det danner grundlaget for mange sandsynlighedsproblemer.

Anbefalede: