Logo da.boatexistence.com

Hvem spillede gaston på broadway?

Indholdsfortegnelse:

Hvem spillede gaston på broadway?
Hvem spillede gaston på broadway?

Video: Hvem spillede gaston på broadway?

Video: Hvem spillede gaston på broadway?
Video: The Magic Flute – 'Pa–, pa–, pa–, Papageno' duet (Mozart; Gansch, Williams; The Royal Opera) 2024, Kan
Anonim

Med på rollelisten var også Gary Beach som Lumiere, Tom Bosley som Belles far, Beth Fowler som Mrs. Potts, Eleanor Glockner som Madame de la Grande Bouche, Heath Lamberts som Cogsworth, Stacey Logan som Babette,Burke Moses som Gaston, Brian Press som Chip og Kenny Raskin som Lefou.

Hvem har spillet Gaston på Broadway?

Instrueret af Robert Jess Roth med koreografi af Matt West og assisteret af Dan Mojica. Det originale Broadway-cast inkluderede Susan Egan som Belle, Terrence Mann som Udyret, Burke Moses som Gaston, Gary Beach som Lumière og Beth Fowler som Mrs. Potts.

Var Beauty and the Beast på Broadway?

Beauty and the Beast åbnede den 18. april 1994 og var den første Broadway-musical fra Disney Theatrical Productions. Det spillede sine første fem år på Palace Theatre, før det blev overført til Lunt-Fontanne den 11. november 1999, og rangerer som det sjette længst kørende show nogensinde.

Var Tom Bosley i Beauty and the Beast?

Da Tom Bosley startede rollen som Belles far Maurice i Beauty and the Beast, var han måske bedst kendt af publikum som tv-far; han spillede Howard Cunningham på Happy Days, som løb fra 1974 til 1984.

Hvor meget var Tom Bosley værd, da han døde?

Tom Bosley nettoformue og løn: Tom Bosley var en amerikansk skuespiller, der havde en nettoværdi på $5 millioner på tidspunktet for sin død i 2010. Tom Bosley blev født i Chicago, Illinois i oktober 1927 og døde i oktober 2010.

Anbefalede: