Logo da.boatexistence.com

Blev stonehenge bygget i bronzealderen?

Indholdsfortegnelse:

Blev stonehenge bygget i bronzealderen?
Blev stonehenge bygget i bronzealderen?

Video: Blev stonehenge bygget i bronzealderen?

Video: Blev stonehenge bygget i bronzealderen?
Video: Стоунхендж - Каменный круг [Посещение Стоунхенджа] [Многоязычный] 2024, Kan
Anonim

Bygget på Salisbury Plain i Wiltshire, England, blev Stonehenge bygget i flere etaper mellem 3000 og 1500 B. C., der spænder over den neolitiske periode til bronzealderen.

Er Stonehenge yngre stenalder eller bronzealder?

Stonehenge, Wiltshire, England, udpegede et verdensarvssted i 1986. Encyclopædia Britannica, Inc. Stonehenge blev bygget i seks etaper mellem 3000 og 1520 fvt., under overgangen fra den neolitiske periode (ny stenalder) til bronzealderen.

Blev Stonehenge bygget i stenalderen?

Stonehenge blev bygget over mange hundrede år. Arbejdet begyndte i senolitisk alder, omkring 3000 f. Kr. I løbet af de næste tusind år foretog folk mange ændringer på monumentet. De sidste ændringer blev foretaget i den tidlige bronzealder, omkring 1500 f. Kr.

Hvornår mente man, at Stonehenge blev bygget?

Stonehenge blev bygget som et gravsted

En teori tyder på, at Stonehenge blev brugt som et senneolitisk gravsted og et monument over de døde - eller i det mindste var det i 500 år i de første to faser af dens konstruktion fra ~3.000 f. Kr., indtil monumenterne blev rejst i ~2.500 f. Kr.

Hvordan og hvornår blev Stonehenge bygget?

Det første monument ved Stonehenge var en cirkulær jordindhegning, bygget i ca. 3000 f. Kr.. En grøft blev gravet med simple gevirredskaber, og kridtet blev stablet op til en indre og en ydre bred. Inde i grøften var en ring af 56 tømmer- eller stenstolper.

Anbefalede: