Logo da.boatexistence.com

Hvilke antenner producerer et lodret strålingsmønster?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke antenner producerer et lodret strålingsmønster?
Hvilke antenner producerer et lodret strålingsmønster?

Video: Hvilke antenner producerer et lodret strålingsmønster?

Video: Hvilke antenner producerer et lodret strålingsmønster?
Video: Antenna Radiating Patterns explained 2024, Kan
Anonim

Forklaring: Den samme effekt som dipolantenne kan opnås med en en kvart bølgelængdeantenne eller Marconi-antenne. En lodret dipol med det doughnut-formede strålingsmønster, hvor halvdelen af mønsteret er under jordens overflade. Dette kaldes et lodret strålingsmønster.

Hvilken type antenne repræsenterer strålingsmønsteret?

Strålingsmønstrene udviser typiske patch-antenne karakteristika. Der er en enkelt hovedlap med en ret bred strålebredde med lavvandede nuller, der peger op og ned fra antennen.

Hvad er lodret antenne?

Lodrette antenner, ofte blot kendt af amatører som "lodrette", er antenner, hvor det drevne element er lodretDe mest almindelige vertikaler er simpelthen et stykke ledning eller aluminiumsrør monteret lodret, men andre, såsom dem, der er designet til mobil brug, er betydeligt mere komplekse.

Hvordan udstråler en dipolantenne?

Dipole-antenne-grundlæggende

Navnet 'di-pol' angiver, at dipol-antennen består af to poler eller elementer – to ledende elementer. Strøm flyder i disse to ledende elementer, og strømmen og den tilhørende spænding får en elektromagnetisk bølge eller radiosignal til at stråles udad fra antennen

Hvad er strålingsmønsteret for en rammeantenne?

Strålingsmønsteret for en lille rammeantenne er det samme som for en kort elektrisk dipol. … Mønsteret for diameter lig med 1 bølgelængde viser maksimum i en vinkel i forhold til løkkens plan og ikke langs planet.

Anbefalede: