Logo da.boatexistence.com

Hvem er johnny drip drip?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er johnny drip drip?
Hvem er johnny drip drip?

Video: Hvem er johnny drip drip?

Video: Hvem er johnny drip drip?
Video: Кемпинг под дождем с палаткой, брезентом и огнем 2024, April
Anonim

Morrison har omt alt sig selv som 'Johnny Drip Drip' i de seneste uger og måneder på WWE-tv, startende da han og The Miz udgav en ny rapsang under deres fejde med Damian Priest og Bad Bunny. Den tidligere tagholdsmester har nu afsløret, hvordan han præcist fandt på navnet.

Hvorfor skiftede Johnny Nitro sit navn?

Den næste uge, efter at det navn ikke var et hit, besluttede han sig for at kalde sig "Johnny Spade" Det fungerede stadig ikke for ham, så i et forsøg på at suge til sig ordentligt til sin chef ændrede han sit navn til "Johnny Nitro", et åbenlyst nik til Bischoff, WCW Monday Nitros idé.

Hvad skete der med John Morrison?

WWE: John Morrisons WWE-afgang. Tidligere WWE Superstar John Morrison. I denne uge forlod John Morrison WWE efter hans kontrakt udløb og blev ikke fornyet. … Morrison derefter fortsatte med at udfordre The Miz i den 3. januar-udgave af Raw i en Falls Count Anywhere-kamp.

Hvad skete der med Melina og John Morrison?

Melina var engang i et langvarigt forhold med John Morrison. … Da Melina og Morrison slog op tilbage i 2015, blev det afsløret, at parret havde datet til og fra i 11 år. Morrison er siden gået på ægteskabet Taya Valkyrie, som han arbejdede tæt sammen med i Lucha Underground og på IMPACT Wrestling.

Hvor meget er Miz og fru værd?

' Nettoværdi? De gifte WWE-superstjerner Mike og Maryse Mizanin fra USA's realityserie Miz & Mrs. ryster en seriøs bankkonto takket være år i wrestling-rampelyset, men også smarte ejendoms- og produktaftaler. Parret har en samlet nettoværdi på $14 millioner

Anbefalede: