Logo da.boatexistence.com

Er parvenu på engelsk?

Indholdsfortegnelse:

Er parvenu på engelsk?
Er parvenu på engelsk?

Video: Er parvenu på engelsk?

Video: Er parvenu på engelsk?
Video: 6 ЛЕГЕНДАРНЫХ ЭМИГРАНТОВ! СБЕЖАЛИ НА ЗАПАД И НЕ ВЕРНУЛИСЬ! 2024, Kan
Anonim

A parvenu er en opkomling, en person, der pludselig er rig, men ikke passer ind i sin nye sociale status. Hvis du er en parvenu, vil folk måske også beskrive dig som "nouveau-riche" eller en "arriviste". … Parvenu er fra fransk, og det er participium af parvenir, "ankommet. "

Er parvenu et dårligt ord?

Dagens ord: parvenu. … En parvenu er et nedsættende ord, der henviser til en person af obskur oprindelse, som har opnået rigdom, indflydelse eller berømthed. Nogle vil måske beskrive Kardashian-familien som parvenues, for eksempel.

Hvad er parvenu på afrikaans?

Afrikaans. Engelsk. parvenu. cocktail; svamp; ny rig; parvenu.

Hvad er parvenu i Korea?

en person, der pludselig er steget til en højere økonomisk status, men som ikke har opnået social accept af andre i den klasse. nouveau-riche, parvenu, parvenue, upstart(a)adjektiv. karakteristisk for en person, der er steget økonomisk eller soci alt, men mangler de sociale færdigheder, der er passende til denne nye stilling.

Hvordan bruger du parvenu i en sætning?

Parvenu i en sætning ?

  1. For byens ældste og rigeste familier var lotterivinderen en parvenu, der aldrig ville være velkommen i deres omgangskreds.
  2. Mark indså, at hans pludselige rigdom ikke ville ændre det faktum, at samfundets elite så ham som en parvenu eller social klatrer.

Anbefalede: