Logo da.boatexistence.com

Hvad er mrunal ias?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er mrunal ias?
Hvad er mrunal ias?

Video: Hvad er mrunal ias?

Video: Hvad er mrunal ias?
Video: 100 Most-Imp Economy Topics for UPSC Prelims How much prediction True? Farziwada Clickbaiter Exposed 2024, Kan
Anonim

Mrunal Patels IAS-coaching, strategi og opslag. Mrunal Patel er i dag meget populær blandt embedsmandsaspiranter i Indien. Han underviser i en økonomi for embedsmandsaspiranter på en online uddannelsesplatform. … Mrunal Patels bøger til IAS Prelims er også meget berømte.

Hvad menes med mrunal?

(Mrunal-udtaler)

I lok alt: Navn Mrunal betyder generelt Lotus stak, er af indisk oprindelse, Navn Mrunal er et unisex-navn, hvilket betyder både dreng og pige kan have dette navn. Dette navn deles på tværs af personer, som enten er jainere eller hinduer af religion.

Hvad er Win21CSP?

Mrunals Win21CSP-serie indeholder GRATIS økonomiopdateringer, der fandt sted i 2020 og 2021 til fordel for dem, der optræder i fremtidige Prelims og Mains of UPSC Civil Services Exam!

Hvilket fag er bedst til IAS i klasse 11?

valg af Kunst eller humaniora i dit 11. og 12. år og eksamen kan være rigtig nyttigt for din UPSC-eksamen, det er fordi du i kunst vil lære fag som historie, politik osv., som er en del af UPSC-pensumet, så det vil hjælpe dig i din upsc-eksamen.

Hvilket fag er bedst til IAS i klasse 9?

Nu som du er i klasse 9, har du en masse muligheder. Du bør lægge vægt på emner som Historie, geografi, engelsk, almen videnskab osv., hvilket vil være nyttigt i dine UPSC-forsøg.

Anbefalede: