Logo da.boatexistence.com

Hvor er en base for ro?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er en base for ro?
Hvor er en base for ro?

Video: Hvor er en base for ro?

Video: Hvor er en base for ro?
Video: Entity Relationship Diagram (ERD) Tutorial - Part 1 2024, Kan
Anonim

Tranquility Base blev navngivet af Aldrin og Armstrong, og først annonceret af Armstrong, da Lunar Module Eagle landede. Det er placeret i det sydvestlige hjørne af den mørke måneslette Mare Tranquillitatis ("Rohedens Hav").

Kan du se Tranquility Base fra Jorden?

Apollo 11's Tranquility Base er, som navnet antyder, i Tranquillity Sea, Mare Tranquillitatis. Den mørke lava i dette hav med en diameter på 700 km er let synlig for det blotte øje, men et teleskop er påkrævet for at udforske landingsstedets nærhed.

Hvor er Apollo 11-månemodulet nu?

Da den vendte tilbage til USA, blev den genforenet med sin nedstigningsfase, modificeret til at fremstå som Apollo 11 Lunar Module "Eagle", og overført til Smithsonian til visning i National Ai rand Space Museum's Lunar Exploration Vehicles-galleri

Kan du se måne-rover med teleskop?

Landere, rovere og andet skrammel efterladt på månens overflade af astronauterne er tot alt usynlige. Det hjælper ikke meget at bruge et større teleskop. Du skal bruge et spejl, der er 50 gange større end Hubbles, for overhovedet at se landerne, og vi har ikke et 100 meter teleskop ved hånden.

Kan du se månelandingsstedet fra Jorden med et teleskop?

Så hvis du håbede på at se Apollo-hardware på månen gennem dit teleskop, har du desværre ingen chance. Men du kan se Apollo-landingsstederne, hvis dit teleskop er godt nok-og vi vil fortælle dig, hvordan og hvor du finder dem.

Anbefalede: