Logo da.boatexistence.com

Når ental emner bliver tilsluttet?

Indholdsfortegnelse:

Når ental emner bliver tilsluttet?
Når ental emner bliver tilsluttet?

Video: Når ental emner bliver tilsluttet?

Video: Når ental emner bliver tilsluttet?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Når et subjekt i ental og flertal er forbundet med enten/eller eller hverken/eller, sæt flertalssubjektet sidst og brug et flertalsudsagnsord Eksempel: Hverken Jenny eller de andre er ledig. Som en generel regel skal du bruge et verbum i flertal med to eller flere emner, når de er forbundet med og.

Når to entalssubjekter er forbundet med eller bruger ental verbum?

Når to eller flere entalsnavneord eller stedord er forbundet med eller eller nor, brug et entalsverbum Bogen eller pennen ligger i skuffen. 3. Når et sammensat subjekt indeholder både et ental og et flertalsnavneord eller stedord forbundet med eller eller nor, skal verbet stemme overens med den del af subjektet, der er tættere på verbet.

Når to entalsfag er forbundet, og tager det?

SUBJECT-VERB REGEL 1 – To eller flere entalssubjekter (eller flertalssubjekter) forbundet med og fungerer som et flertalssammensat subjekt og tag et flertalsverbum (ental + ental=flertal).

Når subjektet er ental, er verbet også ental?

Emner og verber skal stemme overens med hinanden i antal (ental eller flertal). Således hvis et subjekt er ental, skal dets verbum også være ental; hvis et subjekt er flertal, skal dets verbum også være flertal.

Hvad er eksempler på et enkelt emne?

Et entalssubjekt ( she, Bill, car) tager et verbum i ental (er, går, skinner), hvorimod et subjekt i flertal tager et verbum i flertal. Eksempel: Listen over varer er/er på skrivebordet. Hvis du ved, at listen er emnet, skal du vælge er for verbet.

Anbefalede: