Logo da.boatexistence.com

Som standard peger markøren på hvilken post?

Indholdsfortegnelse:

Som standard peger markøren på hvilken post?
Som standard peger markøren på hvilken post?

Video: Som standard peger markøren på hvilken post?

Video: Som standard peger markøren på hvilken post?
Video: Буэнос-Айрес - Невероятно яркая и душевная столица Аргентины. Гостеприимная и легкая для иммиграции 2024, Kan
Anonim

The ResultSet ResultSet Et SQL-resultatsæt er et sæt rækker fra en database, samt metadata om forespørgslen såsom kolonnenavne og typer og størrelser af hver kolonne. Afhængigt af databasesystemet kan antallet af rækker i resultatsættet være kendt eller ikke. … Et resultatsæt er faktisk en tabel. https://en.wikipedia.org › wiki › Result_set

Resultatsæt - Wikipedia

objekt indeholder en markør/markør, som peger på den aktuelle række Denne markør er oprindeligt placeret før første række (standardposition). Du kan flytte markøren for ResultSet-objektet til den første række fra den aktuelle position ved at bruge den første metode i ResultSet-grænsefladen.

Hvilken markør oprettes som standard?

Implicitte cursorer :Disse oprettes som standard, når DML-sætninger som INSERT, UPDATE og DELETE-sætninger udføres. De oprettes også, når en SELECT-sætning, der kun returnerer én række, udføres.

Hvad er en markør i en database?

En databasemarkør er en identifikator forbundet med en gruppe af rækker Det er på en måde en pegepind til den aktuelle række i en buffer. … Udsagn, der returnerer mere end én række data fra databaseserveren: En SELECT-sætning kræver en select-markør. En EXECUTE FUNCTION-sætning kræver en funktionsmarkør.

Hvad er markørdatatype i SQL Server?

A Cursor tillad os at hente data fra et resultatsæt på singleton-måde betyder række for række Markør er påkrævet, når vi skal opdatere poster i en databasetabel én række ad en tid. Jeg har allerede forklaret SQL Server Basics of Cursors.… Vi bør bruge markøren i det tilfælde, når der ikke er nogen anden mulighed end markøren.

Hvad er lokal markør i SQL Server?

LOKAL. Specificerer, at markørens omfang er lok alt i forhold til den batch, lagrede procedure eller trigger, hvori markøren blev oprettet Markørens navn er kun gyldigt inden for dette omfang. Markøren kan refereres af lokale markørvariabler i batchen, lagret procedure eller trigger, eller en lagret procedure OUTPUT parameter.

Anbefalede: