Logo da.boatexistence.com

Hvem soder nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvem soder nu?
Hvem soder nu?

Video: Hvem soder nu?

Video: Hvem soder nu?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Richard Cadell (født 23. marts 1969) er en britisk illusionist, dukkefører, skuespiller og manuskriptforfatter, bedst kendt for at være in-vision-vært og hånden til dukken Sooty siden. efterfølger Matthew Corbett i 1998.

Hvem er den nye oplægsholder af The Sooty Show?

Harry Corbetts søn Matthew overtager som programvært for The Sooty Show, og showet flytter til ITV, hvor det har været lige siden.

Er soo Sootys kæreste?

Soo er en britisk handskedukke og tv-karakter fra showet Sooty og optrådte første gang i 1964 som Sootys kæreste. De forbliver stadig kærester og kærester i dag I mange afsnit kysser de. Soo er en rolig og samlet hun-panda, der fungerer som folie for både Sooty og Sweep.

Hvor gammel er Sooty nu?

Hvad er hans baggrund? I 2018 fejrer Sooty sin 70-års fødselsdag Den 19. juli 1948 blev han købt fra en nyhedsbutik i Blackpool af Harry Corbett - en ingeniør og amatørmagiker. Han kostede syv shilling og sixpence (ca. £13 i dag) og blev brugt til at underholde Harrys sønner, mens de var på ferie.

Hvor gammel er Sweep the puppet?

Sweep siges at være i alderen 4. Sweep kan ikke kun lide knogler, i The Sooty Show kan han også lide chokoladeknapper. Han har tre brødre kaldet Swoop, Swipe og Swap.

Anbefalede: