Logo da.boatexistence.com

Var varys forsøgt at forgifte daenerys?

Indholdsfortegnelse:

Var varys forsøgt at forgifte daenerys?
Var varys forsøgt at forgifte daenerys?

Video: Var varys forsøgt at forgifte daenerys?

Video: Var varys forsøgt at forgifte daenerys?
Video: Game Of Thrones Season 4 - Biggest Deaths So Far Breakdown 2024, Kan
Anonim

ICYMI, Varys forsøgte tot alt at forgifte Dany i begyndelsen af afsnittet. Tilbagekaldene til sæson 1 er fantastiske: … Varys' forsøg på at forgifte Daenerys gør hans henrettelse ret berettiget - hun havde lovet i sæson 7 at brænde ham ihjel, hvis han trods alt forsøgte at forråde hende.

Hvorfor forsøgte Varys at forgifte Daenerys?

Det faktum, at Varys forsøgte at dræbe Daenerys med gift kaster nyt lys over det faktum, at hun nægtede at spise noget Det virkede som om, at dette blot var en manifestation af hendes sorg over Missandei og Rhaegals død, og en indikation af Daenerys' nedstigning til vanvid.

Hvad gjorde Varys for at forråde Daenerys?

Varys blev selvfølgelig henrettet kort efter for at have begået forræderi mod Daenerys ved at støtte Jons krav på jerntronen og forsøge at forgifte hende … Mænd bestemmer, hvor magten ligger, uanset om de ved det eller ej,” fort alte Varys Jon, da han ankom til Dragonstone, hvilket fik Jon til at spørge ham, hvad han ville.

Hvem forgiftede Varys?

Den første, der døde under episoden, var Varys, som blev henrettet af Daenerys for at forsøge at overbevise Jon Snow om at tage kronen fra den gale dronning. Men en detalje, som mange gik glip af under episoden, var, at Varys tot alt forsøgte at dræbe Daenerys med gift.

Hvordan gik Daenerys amok?

Hun brændte slaveren levende, der forsøgte at bytte hende den ubesudlede hær for en drage og derved befriede en by af slaver. Hun brugte ild til at dræbe khalerne, som planlagde at voldtage hende eller sælge hende til slaveri eller begge dele - og fik en hær af Dothraki i processen.

Anbefalede: