Logo da.boatexistence.com

Hvad forårsager det blå felt entoptiske fænomen?

Indholdsfortegnelse:

Hvad forårsager det blå felt entoptiske fænomen?
Hvad forårsager det blå felt entoptiske fænomen?

Video: Hvad forårsager det blå felt entoptiske fænomen?

Video: Hvad forårsager det blå felt entoptiske fænomen?
Video: Blue Field Entoptic Phenomenon Explained 2024, Kan
Anonim

Det andet fænomen, "lyspunkter, der suser omkring", kaldes det blå felt entoptiske fænomen, fordi det er nemmest at se mod et ensartet blåt felt. Disse lys er forårsaget af hvide blodlegemer, der strømmer gennem de små kapillærer på nethindens overflade

Er det entoptiske fænomen med blåt felt skadeligt?

Det er slet ikke farligt og er faktisk meget almindeligt, men de fleste mennesker bemærker det ikke engang, hvis de ikke er opmærksomme på det. Du har sikkert oplevet det adskillige gange uden at være klar over det.

Er blåt felt entoptisk norm alt?

Se op på en lys, blå himmel, og du vil muligvis bemærke små prikker af bevægende lys. Du forestiller dig ikke disse pletter. De er skabt af dine egne hvide blodlegemer, der strømmer gennem dine øjne. Det du oplever er en meget normal begivenhed kaldet det blå felt entoptiske fænomen.

Er blåt felt entoptisk fænomen visuelt sne?

Entoptiske fænomener, der findes (enten alene eller i kombination) i visuel sne, er det blå feltentoptiske fænomen, floaters (hvis opfattelsen er defineret som myodesopsia), øjets selvlys og spontan fotopsi.

Hvad er blåbue-entoptisk fænomen?

DET ENTOPTISKE FÆNOMENET AF DE BLÅ BUER ET STUDIE AF SEKUNDÆR EXCITATION I RETINAEN … Det visuelle fænomen, der norm alt omtales som "de rødlig-blå buer og de rødlig-blå nethindens glød" er en, der har tiltrukket sig opmærksomhed fra flere efterforskere, som ikke er enige om forklaringen.

Anbefalede: