Er strengeinstrumenter haram?

Indholdsfortegnelse:

Er strengeinstrumenter haram?
Er strengeinstrumenter haram?

Video: Er strengeinstrumenter haram?

Video: Er strengeinstrumenter haram?
Video: Tajdar-e-haram | Unplugged | Cover | Atif Aslam | Eid | by Shubham 2024, Oktober
Anonim

Som det er blevet sagt i begyndelsen af denne artikel, er guitar, som et instrument, ikke haram, hvilket betyder, at det at spille guitar ikke er forbudt eller forbudt af islamisk grundsætning lov eller tro. Islam tillader at spille ethvert instrument, da instrumentspil er i overensstemmelse med islam.

Er strengeinstrumenter haram i islam?

Baseret på den autentiske islamiske ahadith, talrige iranske Grand Ayatollahs; Sadiq Hussaini Shirazi, Mohammad-Reza Golpaygani, Lotfollah Safi Golpaygani, Mohammad-Taqi Mesbah-Yazdi, Ahmad Jannati og andre, afgjorde, at al musik og instrumentspil er haram, uanset formålet.

Er det haram at spille klaver?

Det enkle svar er at spille klaver er ikke haramVi mener, at musik og alle musikinstrumenter i sig selv ikke er haraam, men enhver musik eller tekst, der tilskynder til upassende adfærd som vold mod andre, seksuel upassende adfærd, Shirk eller anden utilladelig adfærd er haram og ikke tilladt.

Er musik haram i islam?

Der er en populær opfattelse af, at musik generelt er forbudt i islam Men en sådan præskriptiv erklæring ophøjer spørgsmålet til et spørgsmål om tro. Svaret på spørgsmålet er åbent for fortolkning. … Koranen, den første kilde til juridisk autoritet for muslimer, indeholder ingen direkte referencer til musik.

Er det attraktivt at spille klaver?

Men vidste du, at det også anses for at være sexet? En Vanity Fair/60 Minutes-undersøgelse, der rangerer de mest sexede instrumenter at spille, har klaveret på nummer tre-lige bag guitaren og saxofonen. De fandt ud af, at det øverste instrument var guitaren på 26 procent, tæt fulgt af saxofonen på 25 procent.

Anbefalede: