Logo da.boatexistence.com

Var lisa niemi i dirty dancing?

Indholdsfortegnelse:

Var lisa niemi i dirty dancing?
Var lisa niemi i dirty dancing?

Video: Var lisa niemi i dirty dancing?

Video: Var lisa niemi i dirty dancing?
Video: Dirty Dancing - Time of my Life (Final Dance) - High Quality 2024, Juli
Anonim

Selv om det var overraskende, at Lisa ikke havde nogen rolle i fremstillingen af Dirty Dancing, skrev Patrick filmens berømte sang 'She's Like The Wind' som en hyldest til sin kone.

Kan Patrick Swayze og Jennifer Gray lide hinanden?

Parret siges at have haft det fint under optagelserne, men var aldrig bedste venner. Instruktøren sagde tidligere, at der var en vis spænding, fordi Swayze var uddannet danser og nemt ville blive frustreret, mens han forsøgte at lære Gray, hvordan man udfører trinnene.

Har Patrick Swayze og hans kone nogensinde spillet i en film sammen?

Hun medvirkede i Steel Dawn (1987) sammen med Swayze og medvirkede i Beat Angel (2004). Niemi optrådte også i Letters from a Killer, Next of Kin, Younger and Younger, Live!

Hvad var aldersforskellen mellem Patrick Swayze og hans kone Lisa?

Relationer og mental sundhed

Swayze var gift med Lisa Niemi i 34 år fra den 12. juni 1975 til hans død. De havde ingen børn, men Lisa havde fået en spontan abort. De mødtes i 1970, da Swayze var 18 år gammel. Niemi, 14 år gammel på det tidspunkt, tog dansetimer hos Swayzes mor.

Hvilken alder blev Patrick Swayze gift?

Var Patrick gift, og fik han børn? Patrick var gift med forfatteren, instruktøren og performeren Lisa Niemi fra 1975, indtil hans død. Han mødte hende som 18-årig, da hun var hans mors danseelev, kun 14 på det tidspunkt. De spillede sammen i sci-fi-filmen Steel Dawn i 1987 og var gift i 34 år.

Anbefalede: