Logo da.boatexistence.com

Hvem byggede Furness Abbey?

Indholdsfortegnelse:

Hvem byggede Furness Abbey?
Hvem byggede Furness Abbey?

Video: Hvem byggede Furness Abbey?

Video: Hvem byggede Furness Abbey?
Video: To overcome challenges, stop comparing yourself to others | Dean Furness 2024, Kan
Anonim

Furness Abbey blev grundlagt i 1124 af Stephen, dengang greve af Boulogne og Mortain og senere konge af England. Han gav et sted i Tulketh i Preston til munke af Savigny-ordenen.

Hvorfor blev Furness-klostret bygget?

Grundlagt i 1123 af Stephen, greve af Boulogne, bygget oprindeligt til Savignyordenen Beliggende i 'Vale of Nightshade', syd for D alton-in-Furness, er klostret bygget helt ud af lokal sandsten. Den overgik i 1147 til cistercienserne, som gradvist udvidede og genopbyggede den oprindelige udsmykkede kirke.

Hvornår blev Furness Abbey bygget?

Foundation. Klosterets historie kan spores tilbage til 1124, da et samfund af munke slog sig ned i Tulketh, nær Preston. Deres grundlægger var Stephen, dengang greven af Boulogne og Mortain og herre af Lancaster, og senere konge af England (1135–54).

Hvorfor kaldes Barrow in Furness så?

Toponymi. Navnet var oprindeligt navnet på en ø, Barrai, som kan spores tilbage til 1190. Dette blev senere omdøbt til Old Barrow, optaget som Oldebarrey i 1537, og Old Barrow Insula og Barrohead i 1577 Øen blev derefter forbundet med fastlandet, og byen tog sit navn.

Hvem byggede klostre?

Det første europæiske kloster var Montecassino (se Cassino) i Italien, grundlagt i 529 af St. Benedikt af Nursia, som skrev ordenen, der dannede det grundlæggende grundlag for klosterlivet i den vestlige verden.

Anbefalede: