Logo da.boatexistence.com

Var wondershare-hjælperen kompakt?

Indholdsfortegnelse:

Var wondershare-hjælperen kompakt?
Var wondershare-hjælperen kompakt?

Video: Var wondershare-hjælperen kompakt?

Video: Var wondershare-hjælperen kompakt?
Video: Camping, festival eller bare ude! Brennenstuhl Outdoor-produkter i fokus! 2024, Kan
Anonim

Wondershare Helper Compact er del af pakken af Wondershare Video converter Ifølge flere forumfunktionærer er dette et 'lovligt' program, som du formodentlig selv installerer på din computer. Dens hovedopgave er at hjælpe din videokonvertering ved at give pop-ups og hjælpe dig gennem hele processen.

Hvad er Wondershare compact helper?

Wondershare Helper Compact er del af Wondershare Video Converter og fungerer i baggrunden. Værktøjet har dog angiveligt fået flere Windows-pc'er til at gå ned og genstarte ofte. Du kan helt fjerne den og andre filer ved at bruge specialiseret fjernelsessoftware.

Hvad er Wondershare-hjælper på min computer?

Wondershare Helper Compact er en del af videokonverteringspakken fraWondershare DVD-skaberpakken. Det er et lovligt program, der udvikler eller opretter popup-vinduer (eller vinduer), når du laver en dvd eller forsøger at konvertere dine filer for at hjælpe dig med at fuldføre processen.

Kan jeg slette Wondershare?

Gå til kontrolpanelet på din bærbare computer og vælg programmer og funktioner. Der skulle så være en liste over al den software, der er installeret på din bærbare computer. vælg wondershare og vælg afinstaller.

Er WSHelper en virus?

I henhold til oplysningerne har vi WSHelper.exe is not a Virus or Malware. Men en god fil kan være inficeret med malware eller virus for at skjule sig selv.

Anbefalede: