Logo da.boatexistence.com

Hvornår blomstrer pasque-blomster?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blomstrer pasque-blomster?
Hvornår blomstrer pasque-blomster?

Video: Hvornår blomstrer pasque-blomster?

Video: Hvornår blomstrer pasque-blomster?
Video: Pasque Flower deserves more attention! #gardening 2024, Kan
Anonim

Bladene dukker op igen i det tidlige forår, før de blomstrer. Pasque-blomsterne blomstrer i mange uger i det tidlige forår og er en ideel ledsagerplante til mange tidlige forårsblomstrende løg, såsom vilde blomstertulipaner, miniature påskeliljer og krokus.

Hvor længe blomstrer pasque-blomster?

Det er en prærieblomst med et tidligt udseende om foråret, som ofte kigger ud af sneen. Pasque-blomster dukker op i marts og bliver til april. Blomsterne er de første spillere på scenen, som senere bliver fulgt af deres løv.

Spredes pasque-blomster?

Pasque Blomsterplanter er løvfældende, klumpdannende, flerårige vilde blomster, der er hjemmehørende i alpine enge i det vestlige Europa. De har silkeblødt, findelt, lysegrønt bregne-lignende løv, der bliver 10" højt, med a 12" spredning.

Hvor vokser Pasque-blomsten?

Pasque-blomst er en lavtvoksende plante. P. vulgaris er hjemmehørende i tørre enge i det centrale og nordlige kontinentale Europa og de britiske øer. Den er hårdfør i zone 4-8.

Hvor vokser Pulsatilla?

Pasque-blomsterne (slægten Pulsatilla) er en gruppe populære flerårige vilde blomster, der er hjemmehørende på den nordlige halvkugle, spredt over et bredt skår af Europa, Asien og Nordamerika.

Anbefalede: