Logo da.boatexistence.com

Hvad er definitionen af dizaine?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er definitionen af dizaine?
Hvad er definitionen af dizaine?

Video: Hvad er definitionen af dizaine?

Video: Hvad er definitionen af dizaine?
Video: Hvad er Human Design? 2024, Juni
Anonim

: et digt eller strofe på ti linjer.

Hvad er dizaine?

Dette svarer på engelsk til saying ti eller deromkring, omkring tyve eller femten ulige. Som på engelsk betyder douzaine (dozen) 12 i stedet for at være et omtrentligt tal, men konstruktionen er den samme som for omtrentlige tal.

Hvad er unité på engelsk?

/juːˈnaɪt/ os. /juːˈnaɪt/ C1. for at slutte sig sammen som en gruppe, eller at få folk til at slutte sig sammen som en gruppe; at kombinere: Hvis oppositionsgrupperne forenes, vil de muligvis få over 55 procent af stemmerne.

Hvordan udtrykker man omtrentlige tal på fransk?

De fleste omtrentlige franske tal er dannet med kardin altallet, minus den sidste e (hvis der er en), plus suffikset -aine. Tilnærmede tal behandles grammatisk som udtryk for mængde. Som alle udtryk for mængde skal omtrentlige tal forbindes med det navneord, de ændrer med de.

Hvordan bruger du adverbier af kvantitet på fransk?

Du kan have et adverbium af kvantitet efterfulgt af de og et substantiv på flertalsniveau, når substantivet kan tælles (Mangez plus de légumes). Hvis navneordet ikke kan tælles, vil du have et adverbium af kvantitet efterfulgt af de og et substantiv på entalsniveau (Buvez beaucoup d'eau).

Anbefalede: