Logo da.boatexistence.com

Har penn jillette været syg?

Indholdsfortegnelse:

Har penn jillette været syg?
Har penn jillette været syg?

Video: Har penn jillette været syg?

Video: Har penn jillette været syg?
Video: АСМР 😈 УЖАСНЫЙ ВИРТУАЛЬНЫЙ АССИСТЕНТ | ASMR Worst Reviewed Virtual Assistant 2024, Juli
Anonim

Penn er ikke syg og fik faktisk sin COVID-19-vaccine i marts 2021. Siden hans vægttab på kartoffeldiæten i 2019 har Penns kost forgrenet sig. Han gik over til en mere traditionel kost, der fokuserer på "hele planter" og indførte en ny træningsrutine for at hjælpe med at vedligeholde sin nye krop.

Døde Penn Jillette?

Penn og Teller er bestemt stadig i live, trods rygter og dødstrusler. Penn, nu 65 år gammel, og Teller, 73 år gammel, lever i høj grad stadig og har det godt.

Hvorfor taler Teller aldrig?

"Teller taler meget godt, men han besluttede sig for at arbejde stille i magi, fordi han arbejdede i barske miljøer, hvor han var tilbøjelig til at blive hærdet. … Og Teller tænkte bare, om han var stille, de ville blive trætte af at hækle ham. "

Hvorfor er Penn Jillettes stemme så rasende?

I 2014 kunne Penn Jillette - den høje halvdel af den populære Penn and Teller-magiske handling - ikke gå op ad trapper og blev forvirret af at tale hele sætninger. Ved 6 fod, 6 tommer og 330 pund blev han indlagt på grund af sit høje blodtryk og en 90 % hjerteblokering.

Hvorfor er Penns fingernegl rød?

Da Jillette begyndte at optræde, bad hans mor ham om at få en manicure, fordi folk ville se på hans hænder. Som svar på dette fik han alle sine negle malet røde som en joke. Den ene røde negl er til minde om hans mor.

Anbefalede: