Logo da.boatexistence.com

Hvor mange lag zinsser-dækplet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor mange lag zinsser-dækplet?
Hvor mange lag zinsser-dækplet?

Video: Hvor mange lag zinsser-dækplet?

Video: Hvor mange lag zinsser-dækplet?
Video: An expert guide to Zinsser Cover Stain® 2024, Kan
Anonim

I de fleste tilfælde er kun et lag nødvendigt for at grunde de fleste overflader Hvis der opstår overdreven absorption over meget porøse underlag, kan et andet lag være nødvendigt. Punktgrunding anbefales kun under højskjulende topcoat-malinger. For de bedste resultater skal du grunde hele overfladen før maling.

Hvor mange lag Zinsser Cover Stain skal jeg bruge?

Zinsser Cover Stain Oliebaseret Primer

Cover Stain er en god pletblokker, der norm alt forsegler overflader i one coat, men på egetræsskabe, et andet lag er nogle gange nødvendig for helt at stoppe tanninblødning.

Hvor lang tid tager Zinsser Cover Stain at tørre?

I de fleste tilfælde vil Cover-Stain tørre at røre ved på 30 minutter og kan overmales efter 1 time. Den tørre primerfilm udvikler fuld vedhæftning på 7 dage. Lavere temperaturer, højere luftfugtighed og tilføjelse af farvetone vil forlænge tørre- og hærdetiden.

Virker Zinsser Cover Stain?

Zinsser Cover Stain fungerer godt som en adhæsionsprimer i visse situationer. … De hæfter måske ikke godt nok, men selvom de består en skrabetest, vil de stadig lade tanniner bløde igennem. Zinsser BIN er et godt produkt at bruge. Det vil knække dine børster, og det vil ikke udjævnes særlig godt, men det vil gøre arbejdet.

Hvad er forskellen mellem Zinsser BIN og dækplet?

Zinsser B-I-N er et shellak-baseret alternativ til Bulls Eye 1-2-3 og er perfekt til indvendig grunding eller til udvendig spotpriming. … Zinsser Cover Stain er den eneste indvendige/udvendige primer, sealer, pletforsegler og bond coat, der tørrer til overmaling på kun to timer.

Anbefalede: