Hvem er elvira taylor swift?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er elvira taylor swift?
Hvem er elvira taylor swift?

Video: Hvem er elvira taylor swift?

Video: Hvem er elvira taylor swift?
Video: Taylor Swift - Love Story (Elvira Remix) (Taylor’s Version) (Official Audio) 2024, Oktober
Anonim

Men hvem er denne Elvira, og hvorfor har hun et Taylor Swift-remix opkaldt efter sig? … Taylors Elvira er faktisk Elvira Anderfjärd, en svensk producer, som tidligere har arbejdet med Katy Perry og Tove Lo. Hun co-producerede Katys sang "What Makes A Woman" på hendes seneste album, Smile.

Hvem er Elvira Anderfjärd?

Elvira Anderfjärd er en up-and-coming svensk producer, sangerinde og sangskriver … Hun har også for nylig co-produceret Katy Perrys 'What Makes A Woman' fra hendes 2020-album Smile og producerede og co-skrev den svenske kunstner Molly Sandéns 2021-single 'Kärlek Slutar Alltid Med Bråk'.

Hvem er Taylor Swifts skrivepartner?

Og siden hun skiftede væk fra country til pop for fem år siden med 1989, har hun haft en tendens til at skrive de fleste af sine sange i samarbejde med enten Max Martin eller Jack Antonoff.

Har Joe Alwyn hjulpet med at skrive nogensinde?

Taylor Swift udgav sit niende studiealbum, "Evermore", i fredags. Swifts kæreste, Joe Alwyn, er krediteret som cowriter på tre sange under pseudonymet William Bowery. Alwyn hjalp med at skrive "Champagneproblemer", "Coney Island" og "Evermore",, som alle rammer meget dystre stemninger. De første to er breakup-sange.

Hvem er William Bowery-sangskriver?

Taylor Swift t alte med Jimmy Kimmel om kæresten Joe Alwyn ved at bruge pseudonymet "William Bowery" for hans sangskrivningsarbejde på albums, folklore og evigt. Taylor Swift har et tomt felt, skat, og hun vil skrive dit navn - også selvom det ikke er dit egentlige navn.

Anbefalede: