Logo da.boatexistence.com

Betyder ordet sympatisk?

Indholdsfortegnelse:

Betyder ordet sympatisk?
Betyder ordet sympatisk?

Video: Betyder ordet sympatisk?

Video: Betyder ordet sympatisk?
Video: What does the English word 'fib' mean? 2024, Kan
Anonim

Congenial betyder venlig, behagelig eller behagelig En person, der er sympatisk, er nem at omgås. Det bruges især til at beskrive mennesker og deres personligheder, men det kan også beskrive atmosfærer præget af venlighed, som på en hyggelig arbejdsplads. Navneordet congeniality refererer til kvaliteten af at være congenial.

Hvad betyder sympatisk?

1a: behageligt, især: passende til ens natur, smag eller udsigt til en hyggelig atmosfære. b: selskabelig, genial en sympatisk vært. c: eksisterer eller associeres harmonisk sammen. 2: have samme natur, gemyt eller smag: beslægtede hyggelige ledsagere.

Hvordan er en venlig person?

En venlig person er nem at omgås. Hvis du prøver at beslutte, hvilken af dine venner du vil tage med på en roadtrip, så vælg den mest behagelige. Venlig betyder dele det samme temperament eller enig med dit temperament Du kan tale om en hyggelig person, et sted eller et miljø.

Hvad er et eksempel på sympati?

Definitionen af sympatisk er behagelig eller kompatibel. Et eksempel på hyggeligt er en fætter, der deler din interesse for fiskeri, og som du nyder at bruge tid sammen med.

Hvordan bruger du ordet sympatisk i en sætning?

Behagelig i en sætning ?

  1. Mark er en venlig vært, der altid får alle til at føle sig velkomne.
  2. Fordi Jenna ikke er en venlig person, accepterer folk sjældent hendes middagsinvitationer.
  3. Ellens venlige natur gør hende til en perfekt restaurantværtinde.

Anbefalede: