Logo da.boatexistence.com

Ved kriterier i en sætning?

Indholdsfortegnelse:

Ved kriterier i en sætning?
Ved kriterier i en sætning?

Video: Ved kriterier i en sætning?

Video: Ved kriterier i en sætning?
Video: Hvis-sætninger i Excel 2024, Kan
Anonim

1 Tilmeldingskriterierne er geografiske snarere end akademiske. 2 Banken revurderer sine kriterier for udlån af penge. 3 Hun opfyldte ikke de strenge udvælgelseskriterier. 4 Ingen kandidat opfylder alle kriterierne for denne stilling.

Hvordan bruger du ordet kriterier?

Kriterier er typisk et substantiv i flertal, der refererer til standarder, som man kan tage stilling til. Dens ental er kriterium, men beviser viser, at kriterier ofte bliver brugt som ental såvel som flertal, meget ligesom data og dagsorden og deres mindre anvendte entals datum og agenda.

Hvad er et eksempel på et kriterium i en sætning?

idealet, som noget kan bedømmes ud fra. (1) Seniorledere fastsatte balance mellem arbejde og privatliv som deres vigtigste kriterium, når de skulle vælge job. (2) Akademisk evne er ikke det eneste kriterium for optagelse på college.

Hvad er kriterierne for en simpel sætning?

En simpel sætning indeholder et subjekt og et verbum, og det kan også have et objekt og modifikatorer. Den indeholder dog kun én uafhængig klausul.

Hvad er et eksempel på et kriterium?

Kriterier defineres som flertalsformen af kriterium, den standard, som noget bedømmes eller vurderes efter. Et eksempel på kriterier er diverse SAT-score, som evaluerer en studerendes potentiale for en vellykket uddannelseserfaring på college Flertalsform af kriterium. (ikke-standard, forbudt) Et enkelt kriterium.

Anbefalede: