Logo da.boatexistence.com

Er sturtevant wi sikker?

Indholdsfortegnelse:

Er sturtevant wi sikker?
Er sturtevant wi sikker?

Video: Er sturtevant wi sikker?

Video: Er sturtevant wi sikker?
Video: Jordan Matson, a 28-year-old from Sturtevant, Wisconsin is a surprising recruit to a group of Kurdis 2024, Kan
Anonim

Graferne ovenfor viser, at Sturtevant er sikrere end 76 % af byerne i Wisconsin og 85 % af byerne i USA. Disse resultater er beregnet ved at analysere alle byer i Wisconsin og på tværs af USA som helhed og bestemme, hvor mange områder der har en lavere kriminalitetsrate end Sturtevant.

Er Sturtevant WI et godt sted at bo?

Sturtevant Anmeldelser

Sturtevant er en lavere middelklasseforstad med en lav kriminalitetsrate og få virksomheder. Durand Avenue er hovedgaden gennem byen, og politiet frigiver den altid og trækker folk over for evigt lille trafikovertrædelse, da der ikke er andet for dem at gøre.

Hvor sikkert er Rhinelander Wisconsin?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Rhinelander er 1 ud af 52Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Rhinelander ikke et af de sikreste samfund i Amerika. I forhold til Wisconsin har Rhinelander en kriminalitetsrate, der er højere end 86 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Marshfield WI sikkert?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Marshfield er 1 ud af 54. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Marshfield ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Wisconsin har Marshfield en kriminalitetsrate, der er højere end 85 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Hvordan fik Sturtevant sit navn?

Sturtevant var oprindeligt kendt som Parkersville efter Parker-familien, tidlige bosættere i området. … Navnet Sturtevant blev valgt i 1923, da det Massachusetts-baserede B. F. Sturtevant Company åbnede en fabrik.

Anbefalede: