Logo da.boatexistence.com

Hvor er henrietta lange?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er henrietta lange?
Hvor er henrietta lange?

Video: Hvor er henrietta lange?

Video: Hvor er henrietta lange?
Video: It's Finally Become Clear Why Hetty Disappeared From NCIS 2024, Kan
Anonim

Henrietta "Hetty" Lange er driftsleder for NCIS Office of Special Projects, som er beliggende i downtown Los Angeles.

Hvorfor er Hetty Lange ikke på NCIS LA?

Folk ser op til karakteren for hendes råd i showet. Men - karakteren har været forsvundet i flere afsnit nu. Tidligere fik skuespilleren ikke lov til at skyde på grund af COVID-19-pandemien. Men selv efter at situationen var lettet, er Lind ikke blevet set på skærmen.

Vender Henrietta Lange tilbage til NCIS?

NCIS: Los Angeles er snart tilbage til sæson 13 Og det inkluderer returneringen af Hetty Lange (Linda Hunt) til Office of Special Projects. Hunt har haft reduceret skærmtid i de seneste sæsoner af et par forskellige årsager, men det er endelig blevet bekræftet, at hendes karakter er tilbage fra sin "hemmelige mission ".

Er Hetty stadig på NCIS LA 2021?

Ja! Linda Hunt vendte tilbage som Hetty i sæson 12-finalen i NCIS: Los Angeles, og da hun fik Kilbride til at pakke sine ejendele ud, ser det ud, som om hun er kommet for at blive. … Per Gemmill, "Hun vil prøve at løse det på egen hånd, men i sidste ende vil det suge hele holdet ind - meget til Kilbrides [misbilligelse]. "

Hvem forlader NCIS LA 2021?

Efter 11 sæsoner på NCIS: LA sagde Renee Felice Smith farvel til CBS-proceduren i søndagens finale, som også markerede medspilleren Barrett Foas sidste afsnit.

Anbefalede: