Hvad er en nyhedshat?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en nyhedshat?
Hvad er en nyhedshat?

Video: Hvad er en nyhedshat?

Video: Hvad er en nyhedshat?
Video: How to make Newspaper cap Step by step || Craft Office || Paper Hat 2024, Oktober
Anonim

Aviskasketten, nyhedshætten eller bager-drengehatten er en kasket, der ligner den flade kasket i stilen. Den har en lignende overordnet form og en stiv top foran som en flad kasket, men kaskettens krop er …

Hvad hedder nyhedshatten?

The newsboy-kasket – også kendt som en paperboy-kasket, newsie-kasket eller newsy – blev først båret i slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet af avishandlere. Den ligner en flad kasket, idet begge typisk er konstrueret af tweed og har en afrundet lav profil og et lille visir eller skygge.

Hvad er formålet med en newsboy-kasket?

Kasketter i otte dele er i bund og grund en udløber af en skotsk tam o'shanter. Mens de blev båret af drenge og mænd i alle sociale klasser, blev de båret af de 'øverste' klasser primært til fritidsaktiviteter, og stilen blev forbundet med velstillede landsportsudøvere, chauffører og velhavende golfspillere.

Hvordan bærer du en nyhedshat?

Når den bæres korrekt, passer en newsie-kasket med siderne draperet ned til dine ører på hver side af dit hoved og skyggen ret lavt på din pande, hvilket skygger for dine øjne. Det bør ikke bæres vippet op eller tilbage på hovedet. Du kan bære dem med en lille hældning til siden, hvis det ser godt ud.

Hvorfor kaldes det en Gatsby-hat?

A formel sommerhat til mænd lavet af strå, også kendt som en Skimmer. Disse hatte blev populære i slutningen af 1800-tallet som et varmt vejr alternativ til formelle uld fedoraer eller derby hatte, og blev båret ofte af sømænd. … En halmsejler ville koste omkring fire dollars i 1920'erne.

Anbefalede: