Logo da.boatexistence.com

Er der en ordtrekant?

Indholdsfortegnelse:

Er der en ordtrekant?
Er der en ordtrekant?

Video: Er der en ordtrekant?

Video: Er der en ordtrekant?
Video: Этот очаровашка / Der er en yndig mand 2024, Kan
Anonim

En trekant er en polygon, som er en lukket form som en firkant eller en sekskant, men en trekant har kun tre sider … Trekant kommer fra det latinske ord triangulus angulus. hjørnet af en vinkel er det punkt, hvor to stråler begynder eller mødes, hvor to linjestykker forbindes eller mødes, hvor to linjer skærer hinanden (krydser), eller en hvilken som helst passende kombination af stråler, segmenter og linjer som resulterer i, at to lige "sider" mødes ét sted. https://en.wikipedia.org › wiki › Vertex_(geometri)

Vertex (geometri) - Wikipedia

"tre-hjørnet" eller "der har tre vinkler", fra rødderne tri-, "tre", og angulus, "vinkel eller hjørne."

Hvad er et trekantord på engelsk?

En trekant er en genstand, et arrangement eller en flad form med tre lige sider og tre vinkler. Dette design er i pastelfarver med tre rektangler og tre trekanter. Dens omrids danner groft sagt en ligesidet trekant.

Hvilken type ord er trekant?

En polygon med tre sider og tre vinkler. Et slaginstrument lavet ved at forme en metalstang til en trekantet form, som er åben i en vinkel.

Hvad er trekant med dine egne ord?

En trekant har tre sider, tre spidser og tre vinkler Summen af de tre indre vinkler i en trekant er altid 180°. Summen af længden af to sider af en trekant er altid større end længden af den tredje side. … Arealet af en trekant er lig med halvdelen af produktet af dens grundflade og højde.

Hvornår blev ordet trekant oprettet?

triangle (n.)

late 14c., fra gammel fransk trekant (13c.), fra latin triangulum "trekant, " navneords brug af intetkøn af adjektiv triangulus "tre-hjørnet, med tre vinkler, " fra tri- "tre" (se tri-) + angulus "hjørne, vinkel" (se vinkel (n.)).

Anbefalede: