Logo da.boatexistence.com

Skal jeg aktivere teksturstreaming csgo?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg aktivere teksturstreaming csgo?
Skal jeg aktivere teksturstreaming csgo?

Video: Skal jeg aktivere teksturstreaming csgo?

Video: Skal jeg aktivere teksturstreaming csgo?
Video: 🌕 ФАРМИМ САМЫЕ ДОРОГИЕ КЕЙСЫ на MYCSGO - НЕРЕАЛЬНЫЕ ЗАНОСЫ | Сайты с Кейсами КС ГО | Кейсы CS GO 2024, Juli
Anonim

Teksturstreaming: Disabled Det påvirker ikke din FPS, men at indstille det til at aktivere kan få dit spil til at stamme en gang imellem, da det indlæser teksturerne, når det har brug for dem.

Skal du bruge teksturstreaming CSGO?

Selv på kraftfulde maskiner gør teksturstreaming en massiv forskel i FPS, især på nyere kort, der traditionelt har haft det svært på ældre pc'er. Selv på pc'er rettet mod høj ydeevne var gevinster på 10-20 FPS almindelige, da teksturer blev indlæst og aflæst efter behov.

Skal jeg slå teksturstreaming til?

Streaming er norm alt beregnet som en performance saver, da den kun indlæser teksturer, når de er nødvendige. Deaktivering af det giver bedre teksturvisualisering og reducerer stammen på bekostning af mere HW-arbejdsbelastning.

Hvad går teksturstreaming til?

'Texture Streaming' giver grundlæggende spillet mulighed for at udskyde indlæsningen af forskellige teksturer, afhængigt af hvornår de kræves til gengivelse, potentielt sparer en betydelig mængde videohukommelse.”

Påvirker teksturstreaming-budgettet FPS?

TSAA falder ydeevnen med omkring 3 procent. Teksturstreamingbudget: På trods af 'streaming'-delen af navnet ser dette bare ud til for at være teksturkvalitet eller opløsning. … Indstilling til lav i stedet for høj booster framerates omkring 5 procent.

Anbefalede: