Logo da.boatexistence.com

Dør coulson i sæson 5?

Indholdsfortegnelse:

Dør coulson i sæson 5?
Dør coulson i sæson 5?

Video: Dør coulson i sæson 5?

Video: Dør coulson i sæson 5?
Video: Agents of SHIELD SEASON 5 | Phil Coulson goodbye 😥 2024, Juli
Anonim

Den elskede SHIELD-agent blev dræbt i Marvel Studios' "The Avengers", kun for at blive genoplivet et år senere på "Marvel's Agents of SHIELD" på ABC. Så døde Coulson igen i slutningen af sæson 5, for kun at vende tilbage igen i sæson 7 - som har premiere den 27. maj - som Life Model Decoy (Marvel-speak for avanceret robot).

Er Coulson i live i sæson 6?

Phil Coulson er død. … Heldigvis besøgte EW sættet af ABC-dramaet i september og t alte med Gregg og koster Ming-Na Wen (der spiller Coulsons kærlighed Melinda May) om Sarges ankomst, Mays reaktion på Coulsons dobbeltgænger og mere.

Hvordan redder de Coulson i sæson 5?

Han vidste, at hans krop var ved at dø, men nægtede at tage Centipede-serumet, der ville have reddet ham. I stedet gav han den enlige dosis til Daisy (Chloe Bennet) for at bruge for at besejre Talbot (Adrian Pasdar) og redde verden fra at blive revet i stykker.

Hvordan dør Coulson endelig?

Desværre kulminerede dette med hans død i The Avengers, da Coulson blev stukket gennem hjertet. Hans død fik Avengers til at lægge deres splittelser og forskelligheder bag sig og forene sig mod Loke.

Døde Phil Coulson virkelig?

I Marvels Loki er Phil Coulsons død nævnt og refereret, men ikke hans opstandelse og deraf følgende karriere set i ABC's Agents of Shield. "Bekræfter." … Og i sidste ende dør Coulson et par år senere, og bliver erstattet af en LMD. I den sammenhæng gør det ingen forskel i det faktum, at Loki dræbte ham

Anbefalede: