Logo da.boatexistence.com

Vil valorant være på PS4?

Indholdsfortegnelse:

Vil valorant være på PS4?
Vil valorant være på PS4?

Video: Vil valorant være på PS4?

Video: Vil valorant være på PS4?
Video: Juegos de PS4 que me gustan, me encanta y son una basura. 2024, Kan
Anonim

Valorant fik en stor lancering på udgivelsesdatoen 2. juni 2020. … Så det her handler om Valorants Xbox One og PS4-udgivelse, der er blevet afsløret indtil nu. Sørg for at tjekke vores nyttige Valorant-guides for også at blive bedre til spillet.

Kommer Valorant til PS4?

Valorant-udvikleren Riot Games har antydet, at spillet kommer til PS4 og PS5 på et tidspunkt senere. … Valorant blev lanceret til pc'en i 2020 og kan prale af omkring 14 millioner spillere om måneden, så det har været en kæmpe succes indtil videre.

Kommer Valorant til PS5?

Riot har arbejdet på det, men ingen officielle meddelelser "Hvis vi føler, at vi kan levere denne oplevelse på disse platforme, vil vi absolut," Donlon fort alte GameSpot."Men vi ønsker virkelig, at Valorant skal stå for en bestemt type gameplay og en bestemt type oplevelse."

Er Valorant gratis på PS4 2021?

Er Valorant gratis på PS4? Yes, Valorant er gratis at spille, men kun på pc og ikke på PS4, da PlayStation-versionen ikke er blevet annonceret endnu.

Skal Valorant være på konsollen?

Høj usandsynligt I øjeblikket er der ikke nok information til at sige, om og hvornår VALORANT kommer til Xbox. Et interview afholdt mellem Gamespot og Executive Producer Anna Donlon den 4. juni, udt alte Donlon, at de i øjeblikket er i gang med at "prototypere en VALORANT-konsolport", men gik ikke i detaljer.

Anbefalede: