Hvem spillede pukkelrygget yennefer?

Indholdsfortegnelse:

Hvem spillede pukkelrygget yennefer?
Hvem spillede pukkelrygget yennefer?

Video: Hvem spillede pukkelrygget yennefer?

Video: Hvem spillede pukkelrygget yennefer?
Video: HVEM SPILLEDE FOR DANMARK UNDER VM ? 2024, September
Anonim

The Witcher gav en ordentlig baggrundshistorie til Yennefer fra Vengerberg, men Anya Chalotra endte med at skade hendes ryg, da hun spillede pukkelrygget Yennefer.

Er Yennefer faktisk en pukkelryg?

Yennefer fra Vengerberg blev født som pukkelryg, komplet med skæve skuldre og en forvrænget ramme. Denne misdannelse var kilden til megen strid i hendes barndom, hvilket i sidste ende førte til, at hendes far gik, da han var væmmet over hendes udseende.

Hvordan gjorde de Yennefer til en pukkelryg?

Anya var nødt til at bære proteser for at skabe sin skæve kropsholdning, hvilket belastede hendes ryg. “Jeg havde en fanget nerve i ryggen, som jeg skulle masseres ud efter at have spillet hende så længe! Det var meget ubehageligt,” afslørede hun. Heldigvis var hun i stand til at kanalisere smerten ind i sit skuespil.

Hvorfor ændrede Yennefer sit udseende?

Som traileren viser, er Yennefers fysiske transformation direkte forbundet med, at hun bliver undervist i magi. Jo mere magt hun får, jo bedre bliver hun til at ændre sin fysiske form. … Ved slutningen af traileren har hun ændret sig fuldstændigt, efter at have fjernet sin pukkelryg og rettet sin kæbe

Hvordan fik Yennefer lilla øjne?

Det er et vidnesbyrd om Anya Chalotras præstation, at hun var i stand til sammenhængende at tackle så forskellige perioder i Yennefers liv. … I mørket ser hendes tankeøje et par matte violette øjne, der ser på hende, mens tårnfalkens svage hjerteslag lyder i hendes ører.

Anbefalede: