Logo da.boatexistence.com

Hvem er borgmesteren i dolton?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er borgmesteren i dolton?
Hvem er borgmesteren i dolton?

Video: Hvem er borgmesteren i dolton?

Video: Hvem er borgmesteren i dolton?
Video: Michael Bolton - When a Man Loves a Woman 2024, Kan
Anonim

En dag efter at have klædt sig ud som fiktiv skurk Cruella de Vil til Halloween, blev Dolton borgmester Tiffany Henyard anklaget for at være en bølle af et medlem af landsbyens bestyrelse.

Hvilket distrikt er Dolton?

Dolton er i Illinois' 2. kongresdistrikt og 15th State Senate District.

Er Dolton Il sikkert?

Dolton, IL kriminalitetsanalyse

Dolton har en samlet kriminalitetsrate på 14 pr. 1.000 indbyggere, hvilket gør kriminalitetsraten her tæt på gennemsnittet for alle byer og byer af alle størrelser i Amerika. Ifølge vores analyse af FBI-kriminalitetsdata er din chance for at blive offer for kriminalitet i Dolton 1 ud af 71

Er Dolton et godt kvarter?

Sjove og relativt sikkert kvarter at bo i. De nærliggende skoler er bestemt komfortable, og prisen for at leve er ikke så dårlig. Dolton er ikke nødvendigvis det ideelle sted at opdrage børn, men det er ikke helt dårligt.

Hvor er den dårlige del af Chicago?

West Garfield Park er det farligste kvarter i Chicago. Den samlede kriminalitetsrate i dette område er 13.135 forbrydelser pr. 100.000 mennesker, hvilket gør det til en af de mest kriminalitetstætte befolkninger i landet. Kriminaliteten i West Garfield Park er 409 procent højere end landsgennemsnittet.

Anbefalede: