Logo da.boatexistence.com

Hvornår kan eskadriller spilles?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår kan eskadriller spilles?
Hvornår kan eskadriller spilles?

Video: Hvornår kan eskadriller spilles?

Video: Hvornår kan eskadriller spilles?
Video: 11 Beginners Tips And Tricks Star Wars Squadron Doesn't Tell You 2024, Juli
Anonim

Star Wars: Squadrons vil være tilgængelige som en del af EA Play den 18. marts.

Hvornår kan jeg spille Star Wars Squadrons?

Star Wars: Squadron-udgivelsesdatoen er 2. oktober 2020 . Den vil også være tilgængelig til at spille i VR på både PS4 og pc. PC-spillere vil have mulighed for at hente spillet på Origin, Steam og Epic Games-butikken.

Hvor lang tid tager eskadriller at spille?

Star Wars Squadrons-kampagnen kan gennemføres på omkring otte til ti timer afhængigt af dit færdighedsniveau. Der er nogle ting, der kan uddybe din spilletid, såsom valgfri sidemål, men hovedhistorien bør tage otte til ti timer at afslutte.

Opdaterer Star Wars Squadrons stadig?

Star Wars: Squadrons udgivet i oktober 2020, og selvom det var sat til at være et spil uden meget med hensyn til opdateringer efter udgivelsen, har det været anything men. … De sidste kosmetiske tilføjelser til spillet er planlagt til den 4. maj, men nye driftspriser vil fortsætte, mens du fuldfører online-udfordringer.

Hvornår var den sidste Star Wars: Squadrons-opdatering?

Seneste Star Wars Squadrons-opdatering til 6.maj Er den sidste server-side-balancerettelse. Mens Star Wars Squadrons fik en patch i januar, har Motive Studio annonceret, at de har udrullet den seneste Star Wars Squadrons-opdatering til den 6. maj, og dette er den sidste balanceringsændring på serversiden for spillet.

Anbefalede: