Logo da.boatexistence.com

Hvad er en hardtail-cykel?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en hardtail-cykel?
Hvad er en hardtail-cykel?

Video: Hvad er en hardtail-cykel?

Video: Hvad er en hardtail-cykel?
Video: Hardtails Explained | GMBN Hardtail Week 2024, Kan
Anonim

En hardtail-cykel er en udstyret med kun forhjulsophæng, mens en fuldaffjedret model har både for- og baghjulsophæng. Canyon Exceed Hardtail MTB.

Hvad er hardtail-cykler gode til?

Hardtails er fantastiske til at tude, slå hop, køre nogle gadeprøver eller bare nyde på de samme stier som norm alt. Hardtails er lidt mere ru, men det øger bare følelsen af fart, selvom du ikke kører så hurtigt.

Er en hardtail god til begyndere?

Vi anbefaler norm alt en hardtail at starte på, men heldigvis kan de bedste budget-mountainbikes omfatte begge genrer. Der er forskellige kørestile derude, men mange af cyklerne på denne liste er perfekte til terræncykling.

Kan du køre ned ad bakke på en hardtail?

Kan du køre en hardtail ned ad bakke? Ja, du kan absolut køre en hardtail ned ad bakke. Du vil mærke hver eneste bump dit rygdæk rammer, men du kan helt sikkert gøre det. Faktisk vil mange ryttere køre på en hardtail-cykel ned ad bakke for at tvinge sig selv til at lære at vælge en bedre vej.

Hvilken er bedst hardtail eller fuld suspension?

Fuld suspension vil give dig selvtillid og håndtering af en hardtail, som aldrig kunne. Langrendskørsel bliver kun mere teknisk, og det er her, full suspension cykler virkelig skinner. Cykler med fuld affjedring er ikke billige, så hvis dit budget er stramt, kan du få mere for pengene fra en hardtail.

Anbefalede: