Logo da.boatexistence.com

Var bethany hamilton nødt til at være chokeret?

Indholdsfortegnelse:

Var bethany hamilton nødt til at være chokeret?
Var bethany hamilton nødt til at være chokeret?

Video: Var bethany hamilton nødt til at være chokeret?

Video: Var bethany hamilton nødt til at være chokeret?
Video: Bethany Hamilton short documentary by - This Iz My Story 2024, Kan
Anonim

I det virkelige liv fik Bethany Hamilton ikke hjertestop, men mistede over 60 % af sit blod og gik derfor i hypovolæmisk chok. … En 14 fod lang haj angreb hende, og Hamilton blev hastet til Wilcox Memorial Hospital, hvor hendes far skulle have en knæoperation samme morgen.

Var Bethanys far virkelig under operation?

Var Bethanys far, Tom Hamilton, allerede på hospitalet til en knæoperation? Yes Ifølge Bethany Hamiltons Soul Surfer-bog var hendes far på Wilcox Memorial Hospital i Lihue til operation den morgen. Hans ben var allerede blevet bedøvet, og han lå på operationsstuen og ventede på at begynde.

Hvad var det mest tragiske med Bethany Hamilton?

I en alder af 13 som en stigende surfstjerne mistede Bethany sin venstre arm til en 14-fods tigerhaj, hvilket så ud til at afslutte hendes drømmekarriere. Men en måned efter angrebet vendte Bethany tilbage til surfing og havde inden for to år vundet sin første nationale surfertitel.

Hvordan skød de Soul Surfer uden arm?

AnnaSophia Robb bar et grønt ærme på sin venstre arm, mens hun filmede scener, der opstår efter hajangrebet afbildet i filmen. Hendes arm blev fjernet digit alt i postproduktionen. … AnnaSophia Robb og Dennis Quaid skulle lære at surfe til filmen, men Helen Hunt var allerede en amatørsurfer.

Bruger Bethany Hamilton nogensinde en protese?

Bethany Hamilton, en 13-årig surfemester, der mistede sin venstre arm i et hajangreb sidste år, modtog en armprotese i lørdags og sagde, at hun ikke havde ladet sin skade forhindre hende i at dyrke mere sport.

Anbefalede: