Logo da.boatexistence.com

Hvem var Owen christina utro med?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Owen christina utro med?
Hvem var Owen christina utro med?

Video: Hvem var Owen christina utro med?

Video: Hvem var Owen christina utro med?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

Der var også et tidspunkt, hvor Owen var Cristina utro, noget han bragte op under den spændende premiere på 'Grey's Anatomy', sæson 17. Han har lige fundet ud af, at Teddy (Kim Raver) var ham utro med Tom Koracick (Greg Germann), og lad os bare sige, at han ikke var tilfreds med det.

Snyder Hunt Yang med Emily?

Og i stedet for at begrave det på den sidste side af resuméet, vil vi tale om det nu: Owen snød Cristina, bare ikke med Emily. Til sidst arbejdede Cristina op for at fortælle Owen, hvordan hun havde det, men han ønskede ikke at skændes med hende.

Hvilken episode finder Yang ud af, at Owen var utro?

Grey's Anatomy opsummering: ' Support System' | EW.com.

Hvorfor gik Cristina og Owen fra hinanden?

Efter Thomas dør af et hjerteanfald, vender Yang tilbage til Seattle. Cristina bliver genansat, og Owen beder om skilsmisse, når Cristina vil forsones. … Efter at have købt hospitalet, indser Yang, at hun blev skabt til O. R. og bryder tingene af med Owen, fordi han stadig vil have børn, og hun stadig ikke vil.

Hvor mange gange er Owen blevet gift på GREY's anatomi?

Owens karakter er blevet forlovet i alt fire gange og skilt to gange. Publikum hører om en tidligere forlovelse med en pige ved navn Beth, som Hunt i sidste ende endte med at aflyse. Christina Yang og Hunt bliver forlovet og gift, men da de ikke er i stand til at se øje til øje, afsluttede parret officielt tingene.

Anbefalede: