Logo da.boatexistence.com

Kan sandra oh tale koreansk?

Indholdsfortegnelse:

Kan sandra oh tale koreansk?
Kan sandra oh tale koreansk?

Video: Kan sandra oh tale koreansk?

Video: Kan sandra oh tale koreansk?
Video: Sandra Oh & Jung Ho-Yeon | Actors on Actors - Full Conversation 2024, Kan
Anonim

GROSS: Så t alte de koreansk i huset, da du voksede op? Åh: Åh, ja. … Og så da hun første gang gik i skole, var hendes – du ved, hun – det eneste hun t alte koreansk. Og så var hun - hun forstod ikke engelsk godt nok.

Taler Sandra flydende koreansk?

I det virkelige liv, Oh er langt fra en flydende koreansktalende Men hun var fast besluttet på at finde den slags koreanske Ji-Yoon, der skulle tale - med amerikansk accent, engelsk -bøjet opfattelse på hendes forældres modersmål, som andengenerationsindvandrere med rødder over hele kloden glider ind i hjemme og ved familiesammenkomster.

Hvilke sprog kan Sandra Oh tale?

Engelsk, koreansk, spansk og fransk – det er fire sprog! Tv-superstjernen Sandra Oh taler i alt fire sprog, som inkluderer engelsk, koreansk, spansk og fransk. Oh menes at have taget fransk, mens han studerede på teaterskolen i Quebec, Canada.

Kan Sandra Bullock tale tysk?

Bullock har en tysk mor og voksede op i 12 år i nærheden af Nürnburg, hvor hendes far var i det amerikanske militær. Hendes tysk er tilsyneladende flydende, selvom hun vil fortælle dig, at det er lidt rustent.

Hvorfor taler Sandra fransk?

Sandra Oh taler koreansk, fransk og engelsk.

Hun lærte fransk, mens hun studerede på National Theatre School of Canada i Montreal, Quebec … The Grey's Anatomy star blev født af koreanske forældre i en Ottawa-forstad til Canada. Hun lærte fransk, mens hun studerede på National Theatre School of Canada i Montreal, Quebec.

Anbefalede: