Logo da.boatexistence.com

Når claire og jamie mødes første gang?

Indholdsfortegnelse:

Når claire og jamie mødes første gang?
Når claire og jamie mødes første gang?

Video: Når claire og jamie mødes første gang?

Video: Når claire og jamie mødes første gang?
Video: Outlander | Claire And Jamie Meet For The First Time 2024, Kan
Anonim

Outlanders episke romantik begyndte helt tilbage i 2014 med seriens første afsnit, 'Sassenach'. Claire ser Jamie for første gang, efter at han er blevet såret i en skovkamp, hvilket resulterer i en forskudt skulder.

Hvilket afsnit møder Claire Jamie for første gang?

10 Sæson 1 Afsnit 1 : Første mødeDa Claire bliver bragt af Murtagh til Dougal og hans mænd, er hun rædselsslagen og ved ikke, hvor hun er, hvem de er, eller hvad de mener at gøre med hende.

Hvordan mødtes Jamie og Claire i første omgang?

Parret mødtes første gang , da Claire blev reddet fra en rødfrakke af en af Jamies andre highlanders og ført tilbage til hytten, hvor de gemte sig. Det var der, parret fik øjnene op for hinanden, da Claire tilbød at hjælpe med at reparere Jamies skulderskade, før hun fulgte gruppen tilbage til Castle Leoch.

Hvor gammel var James Fraser, da han mødte Claire?

Gabaldons matematik viser, at Jamie kun er 22, når han møder Claire for første gang, ikke 23. Hendes matematik viser også, at datoskiftet gør Claire 27, så der er en femårig aldersgruppe mellem parret i bogen.

Fuldendrede Jamie og Laoghaire deres ægteskab?

Ikke desto mindre havde Jamie seksuelt forhold til Laoghaire i et forsøg på at få ægteskabet til at fungere, men det mislykkedes i sidste ende, og parret gik fra hinanden.

Anbefalede: