Logo da.boatexistence.com

Når caroline og stefan mødes?

Indholdsfortegnelse:

Når caroline og stefan mødes?
Når caroline og stefan mødes?

Video: Når caroline og stefan mødes?

Video: Når caroline og stefan mødes?
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Kan
Anonim

Caroline Forbes blev oprindeligt bedste venner med Stefan Salvatore i sæson 2 af The Vampire Diaries. Deres forhold udviklede sig til noget mere i sæson 6, og Steroline-afsendere var ekstatiske - og fortvivlede - da de giftede sig i sæson 8s "I'll Wed You In The Golden Summertime" før Stefans død.

Hvornår blev Stefan forelsket i Caroline?

De to karakterer har meget til fælles og fungerer godt sammen gennem hele serien. Stefan og Alaric støder sammen om Caroline i sæson 7. Begge karakterer forelsker sig i hende, men måske ville de have været mere egnede til hinanden i stedet.

Samles Caroline og Stefan i sæson 6?

Tilsyneladende ikke Skuespilleren, der også instruerede midtsæsonens premiereafsnit, vil tilbringe noget tid væk fra Caroline.”Men det er sandt; i historien går de der sammen, men så skilles de ligesom ad. … Det ser ud til, at Steroline-befragtere bliver nødt til at vente hele sæsonen for at se, om Stefan og Caroline endelig finder sammen.

Får Caroline og Stefan sammen i sæson 7?

Stefan og Caroline ender i sidste ende sammen, hvilket afslutter denne tre år lange kærlighedstrekant.

I hvilken årstid gifter Stefan sig med Caroline?

Og til sidst, i sæson 8 af The Vampire Diaries, bliver Steroline gift. "Caroline, du har været min ven, min bevidsthed, min klangbund, mit sollys, når alt jeg så var mørke," siger den nu menneskelige Stefan i sine løfter. "Du reddede mig fra fortvivlelse.

Anbefalede: