Hvornår hørte jeanette kate i kælderen?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår hørte jeanette kate i kælderen?
Hvornår hørte jeanette kate i kælderen?

Video: Hvornår hørte jeanette kate i kælderen?

Video: Hvornår hørte jeanette kate i kælderen?
Video: Cruel Summer Ending Scene (Episode 10 Final) 2024, September
Anonim

Så, efter at Kate offentligt har sagt, at hun var forkert i at anklage Jeanette for at se hende i Martins hus, bliver den anden pige "den mest forurettede kvinde i Amerika" i 1995. Men de sidste øjeblikke blinker tilbage til 1994 - og Jeanette i Martins hus, der hører Kate ringe op fra kælderen og identificere sig.

Vidste Jeanette, at Kate var i kælderen?

Men da lyden af Radioheads "Creep" begynder at spille, smiler Jeanette og efterlader Kate fanget i kælderen og afslører, at hun vidste, at Kate var der i 1994 - og hun efterlod hende der. Det er en dyster drejning, der kaster et helt nyt lys over Jeanette og hendes rejse.

Hvornår så Jeanette Kate?

Efter en lang sæson med spekulationer afslørede Afsnit 9 endelig, at Kate faktisk så Jeanette, da hun brød ind i Mr. Harris' juleaften i '93. Da hun så ham i indkøbscenteret, kunne hun simpelthen ikke lade være med at tage det som en sikker mulighed for at bryde ind og få endnu et adrenalinsus.

Hvor længe var Kate i kælderen i Cruel Summer?

Kate var forsvundet i kun omkring ti måneder. De første fire måneder sov hun i samme seng som Martin og gik frit omkring i hans hus. I de sidste seks måneder var hun låst inde i hans kælder. Den grusomme sommersæsonfinale sendes den 15. juni 2021 kl. 22.00. EST på Freeform.

Hvad skete der med Kate Wallis i kælderen?

I det meste af den første sæson har Kate Wallis (Olivia Holt) fastholdt, at hun blev kidnappet og låst inde den nye viceforstander Martin Harris' (Blake Lee) kælder i hele tiden var hun forsvundet.… Det er først efter at hun har forsøgt at forlade ham, at han i slutscenen til sidst narrer Kate og låser hende inde i kælderen.

Anbefalede: