Logo da.boatexistence.com

Er makeup-revolutionen grusomhedsfri?

Indholdsfortegnelse:

Er makeup-revolutionen grusomhedsfri?
Er makeup-revolutionen grusomhedsfri?

Video: Er makeup-revolutionen grusomhedsfri?

Video: Er makeup-revolutionen grusomhedsfri?
Video: Куликовская Битва. Литература в основе официальных доказательств. 2024, Juli
Anonim

Makeup Revolution er cruelty-free Makeup Revolution har bekræftet, at den virkelig er grusomhedsfri. De tester ikke færdige produkter eller ingredienser på dyr, og det gør deres leverandører eller tredjeparter heller ikke.

Er makeup revolution vegansk og grusomhedsfri?

Ja, Revolution er virkelig grusomhedsfri! Den er certificeret af PETA og sælges ikke i lande, hvor dyreforsøg er påkrævet ved lov, hvilket gør den virkelig grusomhedsfri.

Er makeup revolution Cruelty-Free 2021?

Makeup Revolution er Cruelty-Free Og endelig sælges deres produkter ikke i butikker på det kinesiske fastland eller noget andet land, der kan kræve dyreforsøg.

Tester Revolution makeup-mærke på dyr?

Alt, hvad vi producerer, er grusomhedsfrit og har altid været det. Vi er PETA-certificeret og tillad aldrig dyreforsøg på noget stadium i udviklingen af både ingredienser og slutprodukter ER DINE PRODUKTER VEGANERE? Vores mission er at blive 100 % vegansk for al Revolution Skincare i 2021.

Er revolutionsmakeup lavet i Kina?

Makeup Revolutions produkter er fremstillet i Kina. Et mærke kan fremstille i Kina uden at teste på dyr. Alle deres hudplejeprodukter er lavet i Storbritannien.

Anbefalede: