Logo da.boatexistence.com

Hvordan fik adelphia sit navn?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fik adelphia sit navn?
Hvordan fik adelphia sit navn?

Video: Hvordan fik adelphia sit navn?

Video: Hvordan fik adelphia sit navn?
Video: 6 веских причин эмигрировать в Парагвай в 2023 году снято на пляже в СанБернардино на озере Ипакарай 2024, Kan
Anonim

Adelphia Communications Corporation blev grundlagt i 1952 af brødrene John og Gus Rigas; de købte en kabel-tv-franchise baseret i Coudersport, Pennsylvania for $300. Efter 20 år i branchen indarbejdede Rigas virksomheden under navnet "Adelphia", som på græsk betyder "brødre ".

Hvorfor blev Adelphia dannet?

I 1952 købte John Rigas et kabelfirma for $300 i byen Coudersport, Pennsylvania, for at sikre sig mod tabt salg af sin biograf. Senere i 1972 blev Adelphia Communications Corporation officielt grundlagt, der beskæftiger sig med kabel-tv-branchen (Tobak, 2008).

Hvad er Adelphia-skandalen?

Adelphias anklagere havde anklaget Rigaserne for at bruge komplicerede pengestyringssystemer til at sprede penge rundt til forskellige familieejede enheder og som en dækning for at stjæle omkring 100 millioner dollars til sig selv. De blev anklaget for at bruge pengene på en lang liste over personlige luksusvarer.

Hvordan blev Adelphia fanget?

Den 24. juli 2002 blev Rigas og sønnerne Tim og Michael, Adelphias operationschef, lagt i håndjern og arresteret i New York City. Brown og Michael Mulcahey, direktør for intern rapportering, blev anholdt i Coudersport. Anklagerne omfattede værdipapirer, bank- og banksvindel … Rigas er stadig klogere på begivenhederne den dag.

Er Tim Rigas stadig i fængsel?

Den tidligere finansdirektør i Adelphia Communications, Timothy Rigas er blevet løsladt fra fængslet efter at have afsonet omkring 12 år af en 17-årig føderal dom for bedrageri og sammensværgelse forbundet med multimilliarden dollarregnskabsskandale, der lukkede den tidligere Pennsylvania-kabeloperatør i 2004.

Anbefalede: