Logo da.boatexistence.com

Ville naruto og goku være venner?

Indholdsfortegnelse:

Ville naruto og goku være venner?
Ville naruto og goku være venner?

Video: Ville naruto og goku være venner?

Video: Ville naruto og goku være venner?
Video: Куклы, которые кажутся взятыми с экрана, с бумаги, из того же аниме Dragon Ball 2024, Kan
Anonim

Han er ren af hjerte, har en stærk følelse af loyalitet og en masse kærlighed til de mennesker, der er tættest på ham. Goku har også en ret fjollet personlighed og er altid villig til at beskytte Jorden. På mange måder er han meget som Naruto og de ville få fantastiske venner på grund af deres ligheder

Kan nogen fra Naruto slå Goku?

Naruto Uzumaki er hovedpersonen i Naruto-serien og den stærkeste ninja i verden. … Selvom Narutos fysiske styrke ikke er på niveau med Goku, kan han bestemt klare sig godt mod ham i en kamp. Med overvældende evner, såsom Six Paths Sage Mode, kan Naruto helt sikkert tage Goku på

Hvem er Gokus bedste ven?

Efterhånden som serien skrider frem, bliver Krillin Gokus nærmeste allierede og bedste ven, da han bekæmper alle skurke sammen med Goku eller før ham og er ofte afbildet som det komiske relief.

Ville Goku og Naruto være venner?

Goku har også en ret fjollet personlighed og er altid villig til at beskytte Jorden. På mange måder er han meget som Naruto, og de ville få fantastiske venner på grund af deres ligheder.

Ville Goku og Luffy være venner?

Igennem hele sit liv har Luffy trænet for at blive stærkere og være værdig til at blive kaldt Piratkongen. Goku, som er en, der beundrer styrke ret meget, ville elske at være hans ven og træne sammen med ham.

Anbefalede: