Logo da.boatexistence.com

Kan du blive gift i Duomo Firenze?

Indholdsfortegnelse:

Kan du blive gift i Duomo Firenze?
Kan du blive gift i Duomo Firenze?

Video: Kan du blive gift i Duomo Firenze?

Video: Kan du blive gift i Duomo Firenze?
Video: Florence, Italy Walking Tour - NEW - 4K with Captions: Prowalk Tours 2024, Kan
Anonim

Prøv at forestille dig selv at blive gift i katedralen i Duomo: Santa Maria del Fiore (ja! du kan endda blive gift i Duomo!!), i basilikaen af Santa Croce, eller i basilikaen San Lorenzo, for kun at nævne nogle få. At blive gift i Firenze er en fantastisk og mindeværdig oplevelse.

Hvor meget koster det at blive gift i Duomo?

STARTING AT 4.682 USD FOR 50 GÆSTER.

Hvor meget koster det at blive gift i Firenze?

De samlede omkostninger ved at blive gift i Firenze vil afhænge af variabler såsom dine gæstetal, bryllupsdato og prioriteter for dagen. Et destinationsbryllup i Firenze kan variere alt fra 15.000€ til 50.000€ eller højere, hvor mange par bruger omkring 30.000€.

Kan jeg blive gift i Firenze, Italien?

For at blive gift lovligt i Firenze skal du: Indhente enten an Atto Notorio (en pr. ægtefælle) eller Certificate of No Impediment (en pr. ægtefælle) fra italieneren ambassade i den stat, hvor du bor. Du skal muligvis fremlægge dokumentation såsom pas og fødselsattester.

Kan du blive gift i Milano-katedralen?

Den fantastiske duomo fra det 14. århundrede i byens centrum, Milanos spektakulære katedral, er den fjerdestørste kirke i verden. … Milano er både livligt og stilfuldt, og det giver en ubesværet chik kulisse til dine bryllupsdagsfejringer. Byen er et glimrende valg til dit bryllup i Italien.

Anbefalede: