Logo da.boatexistence.com

Er tarazed en dværgstjerne?

Indholdsfortegnelse:

Er tarazed en dværgstjerne?
Er tarazed en dværgstjerne?

Video: Er tarazed en dværgstjerne?

Video: Er tarazed en dværgstjerne?
Video: Captain Hunt and Telemachus discuss Gaheris Rhade, Tarazed election 2024, Kan
Anonim

Tarazed har stjerneklassifikationen K3 II, hvilket indikerer en lys gigantisk stjerne, der ser orange ud. Stjernen har en masse 3,51 gange Solens masse og har udvidet sig til en størrelse på 91,81 solradier, da den udviklede sig væk fra hovedsekvensen.

Hvilken scene er Tarazed?

Tarazed tilhører spektralklasse K3 og har en lysstyrkeklasse på II svarende til en lysende kæmpestjerne.

Er Tarazed lysere end solen?

Konstellationens klareste stjerne, Altair, er i øst ved mørkets frembrud, i nederste højre hjørne af den lyse sommertrekant. Tarazed er kun et par grader over Altair. … Det får den til at skinne cirka 2500 gange stærkere end SolenOg det gør det nemt at se, selvom det er næsten 400 lysår væk.

Hvilken farve er Tarazed?

Tarazed er en K3II lysende kæmpestjerne baseret på den spektr altype, der blev registreret i Hipparcos stjernekatalog. Tarazed er en hovedstjerne i stjernebilledet Aquila og udgør omridset af stjernebilledet. Baseret på stjernens spektr altype (K3II) er stjernens farve orange til rød.

Er Altair lysere end solen?

Altair er næsten 11 gange lysere end vores sol. Den har en visuel størrelse på 0,77 og en absolut størrelse på 2,21. Det er en variabel type stjerne, klassificeret som en Delta Scuti-variabel.