Logo da.boatexistence.com

Skal regeringen bruge penge på kunst?

Indholdsfortegnelse:

Skal regeringen bruge penge på kunst?
Skal regeringen bruge penge på kunst?

Video: Skal regeringen bruge penge på kunst?

Video: Skal regeringen bruge penge på kunst?
Video: 24 timer UDEN PENGE - Bliver nødt til at sælge mine tegninger! | Lakserytteren 2024, Kan
Anonim

At bruge penge på kunst er også en måde at skabe penge og skabe beskæftigelse For eksempel, hvis regeringen afholder kunstfestivaler og udstillinger, vil de tiltrække mange besøgende og vende tilbage investeringen. Sådanne arrangementer giver også beskæftigelse til en række mennesker.

Skal regeringen finansiere kunsten?

Kunsten gør samfundene levende , imødekommende og ønskværdige. Det skaber job og stimulerer kommerciel trafik, som alt sammen løfter revitalisering af kvarterer, tiltrækker forskellige befolkninger og styrker fællesskaber. At udnytte disse effekter af kreativ placemaking kræver stærk støtte fra den offentlige sektor.

Hvorfor bør regeringen ikke investere i kunst?

Statens investeringer i kunst, såsom musik og teater, er spild af penge Regeringer skal investere disse penge i offentlige tjenester i stedet for. … I dette spørgsmål får du den opfattelse, at det at bruge penge på kunst er spild af penge, og det ville være bedre brugt på offentlige tjenester.

Støtter regeringen kunsten?

Kun regeringen er i stand til at støtte kunst og kunstnere med ophavsretssystemet ved hjælp af alle lovgivningsmidler

Tror du, det er vigtigt for regeringer at støtte kunsten?

"Kunst og kultur er konsekvente kilder til økonomisk vækst i både gode og vanskelige økonomiske tider. Specifikt øger kunst- og kulturpolitikker og -programmer den økonomiske udvikling i stater ved at tiltrække virksomheder, skabe nye job, øge skatteindtægterne og fremme turismen. "

Anbefalede: