Logo da.boatexistence.com

Kan kars slå dio?

Indholdsfortegnelse:

Kan kars slå dio?
Kan kars slå dio?

Video: Kan kars slå dio?

Video: Kan kars slå dio?
Video: Не заводится скутер Honda Dio 2024, Juli
Anonim

8 Could Beat: DIO Kars var dog i stand til at modstå og forynge sig fra at blive forbrændt af en vulkan, hvor han hurtigt reparerede sine sår og sluttede sig til kampen mod Joseph Joestar igen. Som en konsekvens heraf ville enhver skade, som DIO måtte påføre inden for hans tildelte tid, hurtigt blive omstridt.

Er Kars den stærkeste JoJo-skurk?

Siden introduktionen af stande i serien er skurke fra de to første dele forsvundet fra hukommelsen. Men Kars forbliver uden tvivl en af de stærkeste skurke iserien. Da det lykkedes ham at blive den ultimative livsform, blev Kars uovervindelig.

Kan jotaro slå Kars?

Uanset hvor mange slag jotaro giver på stoppet tid, vil den ikke dræbe kars. Så jotaro kan kæmpe, og hans tidsstop vil være til gene, men kars vil finde en måde at slå ham til sidst. Jotaro har ingen måde at dræbe eller indeholde kars.

Hvem kan slå Dio Brando?

Først på stand-brugere, som DIO helt sikkert kan besejre, er Jolyne Cujoh, som tilfældigvis er datter af en tidligere JoJo, Jotaro Kujo. Jolyne's Stand, Stone Free, har destruktive egenskaber stort set på niveau med DIO's The World og har også den alsidige evne til at forvandle sig selv og Joyle til streng.

Hvilke anime-karakterer kan slå DIO?

JoJo: 5 Anime-karakterer, der kunne overliste Dio Brando (& 5 Who…

  1. 1 KAN IKKE OVERLEMME HAM: Touta Matsuda (Death Note)
  2. 2 KAN OVERLEMME HAM: Shikamaru Nara (Naruto) …
  3. 3 KAN IKKE OVERLEMME HAM: Kazuma Sato (Konosuba) …
  4. 4 KAN OVERLEMME HAM: Sokka. …
  5. 5 CAN'T OUTSMART HIM: King (The Seven Deadly Sins) …

Anbefalede: