Logo da.boatexistence.com

Hvor meget koster Amazon Prime om året?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget koster Amazon Prime om året?
Hvor meget koster Amazon Prime om året?

Video: Hvor meget koster Amazon Prime om året?

Video: Hvor meget koster Amazon Prime om året?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Juli
Anonim

Amazon Prime-medlemskabsgebyrer er: $12,99 pr. måned (plus afgifter) $119 pr. år (plus afgifter)

Er Netflix gratis med Amazon Prime?

Netflix, Hulu, HBO, Etc., Etc., ER IKKE GRATIS MED PRIME! Hvis du allerede har en konto hos dem, kan du logge ind på den konto, men du vil stadig blive faktureret separat for dem fra din Amazon Prime-konto. Det eneste, der er gratis med Prime, er Pluto Tv, sådan noget er enhver pay-per-app ikke.

Hvor meget koster Amazon Prime om året 2021?

Hvor meget koster Amazon Prime-medlemskab 2021? I øjeblikket koster Amazon Prime $119/år, hvis du vælger et årligt abonnement og $12,99/måned, hvis du vælger et månedligt abonnement. I begge tilfælde starter du med en 30-dages gratis prøveperiode, før du forpligter dig til et bet alt medlemskab.

Hvor meget koster Amazon Prime for seniorer?

Seniorer kan få rabatter på ting som Amazon Business og kan få Amazon Prime-garderobe gratis. Desværre er Amazon Prime ikke gratis for seniorer. Det vil koste $12,99 pr. måned før rabatten og $5,99 pr. måned, efter at Senior Citizen Rabat er anvendt.

Hvad er den billigste måde at få Amazon Prime på?

Hvis du har et EBT- eller Medicaid-kort, giver Amazon dig mulighed for at tilmelde dig et billigere Prime-medlemskab. Du får den samme 30-dages gratis prøveperiode, som alle andre kan få. Amazon vil derefter fakturere dig $5,99 om måneden for Prime. Det er omkring halvdelen af prisen for et standard Prime-abonnement, som norm alt koster 12,99 USD om måneden eller 119 USD om året.

Anbefalede: